Om Appsens AS

Appsens er et medisinsk teknologiselskap etablert i 2017. Selskapet har hovedkontor i Lillesand og samarbeider tett med nasjonale helseforetak og universitet om utvikling av avansert medisinsk utstyr. Kunnskap og kompetanse om medisinske behov og teknologiske fremskritt er hovedfokus for bedriften. Selskapets ansatte har inngående kunnskap om kardiologi, trådløs sensorteknologi og avansert programvare. Sammen med Sørlandet sykehus HF, Universitetet i Agder og en rekke teknologipartnere har Appsens utviklet den innovative hjertesensoren ECG247. ECG247 er en medisinsk sertifisert sensor for kontinuerlig langtidsovervåkning av hjerterytmen for å avdekke alvorlige hjerterytmeforstyrrelser.

Appsens er eid av grunnleggerne og private investorer. Selskapet er støttet av Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Orkla har ansvaret for europeisk distribusjon av selskapets produkter og tjenester. Selskapet er ISO13485 sertifisert av Túv Rheinland iht. gjeldende europeisk regelverk for produsenter av medisinsk utstyr.

Styret

Thomas Ramdahl

Thomas Ramdahl er styreleder i AppSens AS. Ramdahl er tidligere administrerende direktør i Algeta og Bayer, og  har en  doktorgrad fra Universitetet i Oslo.

Anita Tunold

Anita Tunold er administrerende direktør i Norge ledende private helseleverandør Aleris helse, og har lang erfaring innen kommunikasjon og ledelse.

Harald Moræus Hanssen

Harald Moræus Hanssen er privat investor, eier og administrerende direktør i investeringsselskapet Uthalden AS. Han er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Åge Nærdal

Åge Nærdal er cand. pharm, kommunikasjonsrådgiver og tidligere administrerende direktør i GSK Norge

Lars Peder Fensli

Lars Peder Fensli er finansdirektør i Arendals Fossekompani. Han er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Klikk «OK» for å samtykke. Mer info